•  
  • CERTIFIERING
  • IP STANDARD
Välkommen till Sigill Kvalitetssystems sidor för företag och intressenter.

Under den här menyn har vi samlat information för dig som är producent eller företagare och vill veta mer om vad en IP-certifiering innebär. Genom att klicka på valfri produktionsinriktning når du den del av IP-standarden som gäller inom området.

Läs om IP-standarden och vad en IP-certifiering kan göra för dig och ditt företag.

Här finns information om IP-standarden, affärsmässiga fördelar med en certifiering samt information om ägaren Sigill Kvalitetssystem. 

 
Ingelstorp Trädgård AB

Ingelstorp Trädgård AB på Österlen ägs och drivs sedan 40 år av Karin och Johnny Nilsson. Vi letar hela tiden efter nya sorters tomater och bär med ännu bättre smak och kvalitet.

Våra tomater smakar som tomater gjorde förr och våra bär är av sorter som smakar mycket och ger stora fina bär. Vår bärodling av hallon, björnbär, blåbär och vinbär i växthus är unik i sitt slag i Sverige. Ingelstorps bär och tomater säljs framför allt i Skåne och Stockholm.

 

Smaken i centrum, prova själv!

 

Vi arbetar mycket målmedvetet för att minska odlingens miljöpåverkan. Vi är IP-Sigill certifierade sedan många år och nu även klimatcertifierade. 2014 blev vi belönade med LRF:s och Mc Donalds hållbarhetsstipendium.

FÖRETAGSNAMN

Ingelstorp Trädgård AB

KONTAKT

info@osterlenbar.se
www.osterlenbar.se

ORT

Glemmingebro

ORGANISATIONSNUMMER

5562583673

IP / GC / KC-NUMMER

IP 12-12002

FÖRSÄLJNINGSKANAL

Sydgrönt ek för

CERTIFIERING

IP Sigill Frukt & Grönt

PRODUKTION

Växthusgrönsaker med tillval Klimatcertifiering