Välkommen till Sigill Kvalitetssystems sidor för företag och intressenter.

Under den här menyn har vi samlat information för dig som är producent eller företagare och vill veta mer om vad en IP-certifiering innebär. Genom att klicka på valfri produktionsinriktning når du den del av IP-standarden som gäller inom området.

Läs om IP-standarden och vad en IP-certifiering kan göra för dig och ditt företag.

Här finns information om IP-standarden, affärsmässiga fördelar med en certifiering samt information om ägaren Sigill Kvalitetssystem. 

 

Senast uppdaterat 2017-09-01

EKONOMISKT STÖD FÖR ATT GÖRA EN ENERGIKARTLÄGGNING

Via Energimyndigheten finns möjlighet för små och medelstora företag att få upp till 50 000 kronor i stöd för att genomföra en energikartläggning.

Läs mer om energimyndighetens stöd för energikartläggning

 

Om du har djuruppfödning kan du även genomföra en energikartläggning med hjälp av Greppa Näringen. De erbjuder rådgivningsmodulen Energikollen där du får hjälp att göra en energikartläggning och åtgärdsplan för att spara på energin. Läs mer om Energikollen.

 

Redan genomfört en energikartläggning?

Energimyndigheten erbjuder även stödet Miljöstudier – inför en energieffektiv investering, som är till för dig som vill fördjupa företagets energiarbete.
Stödet används för att göra en djupare analys eller studie inför en investering som leder till en effektivare energianvändning.

Läs mer om Miljöstudier