Registrera konto
Logga in
Certifieringar
Certifierade företag
Områden & regler
Arbetsvillkor
Biodling
Beställning av regelhandbok
Fisk & Skaldjur
Frukt & Grönt
Gris
Kyckling & Ägg
Livsmedel
Lamm
Nöt & Mjölk
Prydnadsväxter & Plantskola
Spannmål & Oljeväxter
Allmänna Villkor
Tillval Klimatcertifiering
Märken
IP Märket
Märkning med Svenskt Sigill
Om oss
21. och 22. Slakt och slakttransport
Livsmedel
Livsmedel
Systemavgift
Regelhandbok
Stödmaterial
Certifieringsorgan
Certifierade företag
Utbildning & Konsulthjälp
In English
Sigill
Områden & regler
Livsmedel
Stödmaterial
21. och 22. Slakt och slakttransport
21 och 22 Slakt och slakttransport
Utbildning i djurvälfärd i samband med slakt och annan avlivning
Transporthandboken.pdf