Registrera konto
Logga in
Om IP-standarden
Om IP-Certifiering
IP Certifierade företag
Områden & regler
IP Arbetsvillkor
IP Biodling
Beställning av regelhandbok
IP Fisk & Skaldjur
IP Frukt & Grönt
IP Gris
IP Kyckling & Ägg
IP Livsmedel
IP Lamm
IP Nöt & Mjölk
IP Prydnadsväxter & Plantskola
IP Växtodling 2022
Allmänna Villkor
Blädderbar Allmänna Villkor
Tillval Klimatcertifiering
Åtgärder biologisk mångfald
Villkor för anslutning till IP-standarden
Märken
IP Märket
Märkning med Svenskt Sigill
Om oss
19. Spårbarhet och återkallelse
IP Livsmedel
IP Livsmedel
Systemavgift
Regelhandbok
Stödmaterial 2022
Certifieringsorgan
Certifierade företag
In English
Villkor för anslutning till IP-standarden
Kom igång med IP-certifieringen
Sigill
Områden & regler
IP Livsmedel
Stödmaterial 2022
19. Spårbarhet och återkallelse
Spårbarhet och återkallelse
19.1 Spårbarhet-information till livsmedelsföretagare.pdf