•  
  • CERTIFIERING
  • IP STANDARD
Välkommen till Sigill Kvalitetssystems sidor för företag och intressenter.

Under den här menyn har vi samlat information för dig som är producent eller företagare och vill veta mer om vad en IP-certifiering innebär. Genom att klicka på valfri produktionsinriktning når du den del av IP-standarden som gäller inom området.

Läs om IP-standarden och vad en IP-certifiering kan göra för dig och ditt företag.

Här finns information om IP-standarden, affärsmässiga fördelar med en certifiering samt information om ägaren Sigill Kvalitetssystem. 

 

Senast uppdaterat 2019-11-20

NYA REGELHANDBÖCKER 2020

Vi vill alltid att Svensk Sigill ska vara uppdaterad och efterfrågad hos konsumenterna. Därför har vi gjort förbättringar inom djuromsorg, livsmedelssäkerhet och miljöansvar som vi kan kommunicera ut till konsumenten.

Hej,

 

Se nedan mailtext för utskick av nya regelhanboken IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola 2020:1.

 

--------------------------------

Hej,

 

Inför nästa år så har regelhandboken för IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola blivit uppdaterad. Det är framförallt regler kring växtpass, Klimatcertifieringen för plantskolor och ny numrering som är nytt. För specifika nyheter och ändringar se bilagan ”Nyheter i handboken för IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola 2020:1”. Bifogat hittar du även nya regelhandboken IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola 2020:1 som börjar gälla den 1 januari 2020.

 

Med vänliga hälsningar,

Sigill Kvalitetssystem AB

 

-------------------------------

 

 

STEFAN BENGTSSON

 

Sigill Kvalitetssystem AB

SE-105 33 Stockholm, Sweden

+46 (0)10 184 45 16

www.sigill.se

E9A9DEA8