Regelhandbok

MED ANLEDNING AV KRIGET I UKRAINA VID BRIST PÅ INGREDIENSER

Information nedan från livsmedelsverket gäller också företag certifierade mot IP Livsmedel och ska beaktas när det gäller regelpunkterna 18:1 och 18:2 i IP Livsmedel.

https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/press/nyheter/pressmeddelanden/med-anledning-av-kriget-i-ukraina-vid-brist-pa-ingredienser-kan-foretag-fa-andra-recept-utan-att-marka-om-fortryckta-forpackningar?ll=1

Regelhandbok för IP Livsmedel Grundcertifiering

Standard för kvalitetssäkrad livsmedelshantering, förädling, packeri, lager, parti- och provisionshandel samt restaurangverksamhet

Grundnivå

Vill du kunna se och bläddra i regelhandboken klicka här

Fullständig regelhandbok för IP Livsmedel går att beställa här.

OBS! IP Livsmedel 2022:1 kontrollpunkt 10.2
Tryckfelsnisse har varit framme och texten Gäller ej företag utan fysisk hantering av livsmedel i KP 10.2 har fallit bort.

Information gällande IP Livsmedel 2022 Kp 10.2

Åtgärdsplan

In English

Preview IP Food 2022

The complete checklist in English for IP Food Base level certification can be ordered here.

Checklist For Supplier Assessement Inaccordance With Ip Food 2022 Fillable

 

© Upphovsrätten till IP Livsmedel Grundcertifiering tillhör Sigill Kvalitetssystem AB.