Regelhandbok

MED ANLEDNING AV KRIGET I UKRAINA VID BRIST PÅ INGREDIENSER

 

Information nedan från livsmedelsverket gäller också företag certifierade mot IP Livsmedel och ska beaktas när det gäller regelpunkterna 18:1 och 18:2 i IP Livsmedel.

 

https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/press/nyheter/pressmeddelanden/med-anledning-av-kriget-i-ukraina-vid-brist-pa-ingredienser-kan-foretag-fa-andra-recept-utan-att-marka-om-fortryckta-forpackningar?ll=1

Regelhandbok för IP Livsmedel Grundcertifiering

Standard för kvalitetssäkrad livsmedelshantering, förädling, packeri, lager, parti- och provisionshandel samt restaurangverksamhet

Grundnivå

Vill du kunna se och bläddra i regelhandboken fyll i formuläret här

Fullständig regelhandbok för IP Livsmedel går att beställa här.

OBS! IP Livsmedel 2022:1 kontrollpunkt 10.2
Tryckfelsnisse har varit framme och texten Gäller ej företag utan fysisk hantering av livsmedel i KP 10.2 har fallit bort.

Information gällande IP Livsmedel 2022 KP 10.2 .pdf

Åtgärdsplan finns här:

Åtgärdsplan-grund-Sigill-kompletteringsmodul 2022 formulär.pdf

In English

Preview IP Food 2022

The complete checklist in English for IP Food Base level certification can be ordered here.

Checklist for supplier assessement in accordance with IP FOOD 2022 fillable.pdf

 

© Upphovsrätten till IP Livsmedel Grundcertifiering tillhör Sigill Kvalitetssystem AB.