Tillval svinn restaurang
Tillval svinn restaurang
1SR Identifiering matsvinn
1.1SR Nationell mätmetod för mätning av matsvinn
1.1SR Verktyg för matsvinnsmätning:
https://www.generationwaste.se/
http://matomatic.se/
2SR Lagringssvinn
2.2SR Vad betyder datummärkningen
2.2SR Förvaring och hållbarhet - vetenskapligt underlag från livsmedelsverket
3SR Berednings- och tillagningssvinn
4SR Serverings- och tallrikssvinn
4.2-4.3SR Handbok för minskat matsvinn
4.4SR Livsmedelsverkets portionsguide
4.5SR Rapport om beteendeförändringar
4.5R Medhavd matlåda-vad gäller
5SR Omfördelning av överskott
5.1SR Livsmedelsdonationer-att tänka på
5.1SR Maträddningsappar:
https://toogoodtogo.se/sv/
https://www.resq-club.com/sv/
https://karma.life/sv/