Josefin Wulff ny digital strateg och produktägare på Sigill Kvalitetssystem

Den 17 oktober började Josefin Wulff på Sigill Kvalitetssystem som digital strateg och produktägare. Hennes kunskaper och profil är precis det vi behöver för att nå de mål vi har satt upp, på både kort och lång sikt.

Josefin har en bred erfarenhet inom digital produktutveckling, både på teknik- och affärsutvecklingssidan. Hon har arbetat inom olika branscher och har erfarenhet av att driva förändringsinitiativ, implementera strategier och skapa produkt-roadmaps – med användaren/kunden och affären i fokus.

”Tänk att få vara med och forma framtidens hållbara gröna näringar – det är verkligen min grej”, säger Josefin Wulff, och fortsätter: ”Jag har ett mycket stort intresse för hållbar livsmedelsproduktion, så pass att jag 2016-2020 ägnade hela fyra år åt en deltidsutbildning på Skillebyholm inom biodynamisk och ekologisk odling. Dessutom har jag gedigen kunskap inom kvalitetssäkringssystem från mina år som projektledare inom läkemedelsindustrin”.

Samtidigt har Josefin Wulff erfarenhet från arbete kopplat till de gröna näringarna. 2019-2021 arbetade hon som projektledare och affärsutvecklare hos LRF Media, bl.a. med Land Shopping – från kravinsamling till lansering. Nu är hon tillbaka och ser fram emot att skapa en sömlös och intuitiv användarupplevelse för Sigill Kvalitetssystems digitala plattform som stöder hållbarhet och miljömedvetenhet inom lantbruk och livsmedel.

Vi hälsar henne varmt välkommen!

Sigill-teamet