Beställning av regelhandbok

Beställning av regelhandbok

Här beställer ni regelhandböckerna som gäller inom IP-standarden

Har ert företag en IP-certifiering ingår tillgång till regelhandboken (gäller för den standard man är certifierad för) i den årliga systemavgiften.

Ni som ännu inte har en IP-certifiering eller är IP-certifierad men är intresserad av en ny standard betalar 1250 kr/st för en regelhandbok. Avgiften för regelhandboken dras då från er första systemavgift när ni ansöker om en IP-certifiering.

Är du studerande/forskare och har intresse av regelhandböckerna kontakta oss på info@sigill.se eller ring: 010-184 45 00

Ange om ni vill ha regelhandboken i tryckt version eller som en PDF.

OBS! Ni får en bekräftelse på att er beställning är genomförd på mailen.

 

© Upphovsrätten till handböckerna tillhör Sigill Kvalitetssystem AB

Beställning av regelhandbok

Jag samtycker här att jag inte har rätt att ångra köpet och få tillbaka avgiften för regelhandböckerna.
Jag är införstådd med att mångfaldiga innehållet i regelhandboken, helt eller delvis, utan medgivande från Sigill Kvalitetssystem AB, är förbjudet enligt lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Förbudet gäller varje form av mångfaldigande: genom tryckning, kopiering etc. Det är endast tillåtet att ladda ner handboken som elektronisk fil, skriva ut innehållet och göra en kopia för ändamålet att förbereda och genomföra en IP-certifiering. All annan användning kräver skriftligt medgivande från Sigill Kvalitetssystem AB.